Evenementen kalender Giethoorn

Eetcafé Giethoorn organiseert het hele jaar leuke evenementen. Bekijk onze agenda!

Eetcafé Giethoorn

Beleef het samen in Giethoorn. Het gezelligste Cafe in Giethoorn. Buitengewoon lekker eten, fantastisch uitzicht en de leukste uitjes voor een geslaagd dagje uit !

Heerlijk eten

Culinaire verwennerij in het gezellige Eetcafe in Giethoorn

Genieten op een vlot

Nog nooit vertoond , genietend op een vlot op het water in Giethoorn samen met uw vrienden. High Tea, Floating diner . Geweldig uitje !

Lopen op het water

De nieuwste rage: Lopen op het water in de Aquabubble

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Klimbos Avontuurljk Paasloo – Overijssel

Beleef een waanzinnig avontuur middenin de natuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo! Opnog geen 17 kilometer van Giethoorn. Dit spectaculaire klimbpos heeft in 2016 haar deuren geopend op steenworp afstand van Nationaal Park de Weerribben, op vijf minuten loopafstand van Café-Restaurant ’t Binnenhof.. De vier parcoursen en uitdagende hindernissen maken dit gloednieuwe klimbos een bijzondere locatie voor een dagje uit!

Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog! Durf jij de uitdaging aan? De vier parcoursen zijn zo aangelegd dat zowel de beginnende- als gevorderde klauteraars hier van een bijzondere ervaring kunnen genieten. Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen, waarbij je verschillende hindernissen moet trotseren.

Combineer deze unieke klimervaring voor jong en oud met een bezoek aan Giethoorn. Je kan eerst lekker actief klimmen en daarna gaan varen in Giethoorn of juist eerst Giethoorn ontdekken en daarna de bomen in.

Vraag naar de diverse mogelijkheden

Informatie aanvragen

(Vul de uitkomst van de som in, zo voorkomen wij dat er spam via dit formulier verstuurd wordt.)


 

 
 
previous next