Evenementen kalender Giethoorn

Eetcafé Giethoorn organiseert het hele jaar leuke evenementen. Bekijk onze agenda!

Eetcafé Giethoorn

Beleef het samen in Giethoorn. Het gezelligste Cafe in Giethoorn. Buitengewoon lekker eten, fantastisch uitzicht en de leukste uitjes voor een geslaagd dagje uit !

Heerlijk eten

Culinaire verwennerij in het gezellige Eetcafe in Giethoorn

Genieten op een vlot

Nog nooit vertoond , genietend op een vlot op het water in Giethoorn samen met uw vrienden. High Tea, Floating diner . Geweldig uitje !

Lopen op het water

De nieuwste rage: Lopen op het water in de Aquabubble

Workshop High Tea

Workshop High Tea

In de gezellige huiselijke sfeer van Eetcafé Giethoorn gaat u onder begeleiding zelf een aantal zoete en hartige lekkernijen maken, die worden aangevuld met de bekende lekkernijen van een high tea waarna u ze zelf gaat nuttigen. Tijdens de workshop komt u te weten hoe u zelf de diverse lekkernijen kunt maken en presenteren,denk hierbij aan de cupcakes, soesjes, sandwiches.

De workshop high tea is uit te breiden met diverse andere activiteiten. Kom genieten van een heerlijke high tea in ons gezellige eetcafé.

Programma:
11.00 uur: U wordt ontvangen in Eetcafé Giethoorn met een warme consumptie naar keuze met ambachtelijk gemaakte boerenbrok.
11.30 uur: Onder begeleiding gaat u een aantal van de zoete en hartige lekkernijen zelf maken. U begint met het versieren van de cupcakes, het maken van soesjes en het bereiden van sandwiches. U krijgt ook leuke tips mee voor thuis.
12.15 uur: Pauze (drankjes exclusief)
12.30 uur: Vervolg workshop, waarbij u eindigt met de laatste voorbereidingen als het dekken van de tafel en het voorproeven van de verschillende melanges.
13.30 uur: De high tea wordt geserveerd, bestaande uit uw eigen gemaakte lekkernijen aangevuld met typische high tea lekkernijen als scones, muffins, brownies, petit fours en dergelijke.

Inclusief

 • Ontvangst met een warme consumptie naar keuze met boerenbrok
 • Workshop High Tea (inclusief materialen)
 • Uitgebreide high tea met onbeperkt thee
 • Prijs: € 35,00 p.p. (vanaf 6 personen)

  Uitbreidingsmogelijkheden:
  Het is mogelijk om de high tea aansluitend op uw workshop te nuttigen op ons floating terras. Hierbij nuttigt u de high tea terwijl u vaart op het meer of door het natuurgebied.
  – Toeslag € 10,00 p.p. met een minimum van € 60,00.
  – Maximaal 10 personen
  Wilt u het arrangement combineren met 2 uurtjes fluistervaren of rondvaren door Giethoorn. + € 7,50 (fluisterboot), € 9,00 (rondvaart)

  Informatie aanvragen

  (Vul de uitkomst van de som in, zo voorkomen wij dat er spam via dit formulier verstuurd wordt.)


   

   
   
  previous next