Project omschrijving

Terug naar het overzicht
Aanvraag informatie of offerte
0521 – 712 420

Escape room Giethoorn Arrangement

Spanning en ontspanning

Na een ontspannen ontvangst en een rondvaart/fluistertocht door Giethoorn bouwen we na de Build Your Own Burger lunch de spanning op met één van de volgende spannende escape rooms.

Prison Break Paasloo

Bij Prison Break Paasloo draait het erom om met verschillende teams tegen elkaar te strijden om als eerste te ontsnappen uit de handen van de strenge cipiers. Samenwerken met je teamgenoten is hierbij van groot belang. Lukt het jou en je team om uit de bus te ontsnappen en door het bos de vluchtauto te bereiken. De bestuurder van de vluchtauto wil je best een handje helpen, maar alleen als je hem het wachtwoord weet te vertellen. Om achter het wachtwoord te komen, moet je onderweg de nodige uitdagingen aangaan en je hoofd koel houden, anders is één van de andere teams je voor.

De Slager van Oldemarkt

Indien je over het nodige lef beschikt om deze escape room te betreden, zul je vanaf het eerste moment in een zinderend avontuur belanden waarbij je voor de meest uiteenlopende puzzels, uitdagingen en raadsels komt te staan.
Bij jullie eerste opdracht wordt je naar de werkplek van de slager gebracht. Hier heb je 60 minuten de tijd om samen met je vrienden, familie of collega’s te ontsnappen, voordat de Slager weer terug komt. Teamwork is essentieel, evenals een creatieve geest en gezonde portie lef. De groepen die het snelst weten te ontsnappen vergaren eeuwige roem in onze hall of fame. Durf jij de uitdaging aan?

Hacked Immersive Experience

Een groep hackers is momenteel bezig met de grootste identiteitsfraude ooit. Ze hebben het voorzien op persoonsgegevens van onschuldige burgers en beschikken over diverse geheime locaties, verspreid over de hele wereld. De gegevens die ze buit maken gebruiken ze om toegang te krijgen tot alles, maar rekenen vervolgens niks echt af. De rekeningen stapelen zich zo in rap tempo op…
Er zijn aanwijzingen gevonden dat er zich een geheime hackerslocatie bij het Eetcafé en Vakantiepark Giethoorn bevindt, maar de exacte locatie is momenteel nog onvindbaar. Hiervoor is jullie hulp nodig! De parkmanager zoekt naar mensen die het slachtoffer zijn geworden van de fraude of dit juist willen voorkomen.
Alle hulp bij het onderzoek is van harte welkom.

Meer informatie, diverse spel-varianten en arrangementen:

Website Escape Room Prison Break Paasloo

Website Escape Room Slager van Oldemarkt

Programma

 • 10:00 uur: Ontvangst in Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill met twee kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom

 • 11:00 uur: Een rondvaart of fluistertocht van 2 uur door Giethoorn en omgeving

 • 13:00 uur: Bij terugkomst kunt u genieten van Build your own burger inclusief 1 side dish

 • 14:00 uur: Vrije tijd om het dorp te bezoeken

 • Escape Room Experience

  Optie 1:
  16:30 uur Hacked Immersive Experience

  Optie 2:
  15.30 uur op eigen gelegenheid naar Paasloo waar je om 16:00 uur begint met De Slager van Oldemarkt (tot 8 personen) of Prison Break Paasloo (vanaf 10 personen)

 • 18:30 uur: Afsluiting met een BBQ of buffet

4-5 personen

80,00per persoon
 • (hacked +10,00)

6-9 personen

70,00per persoon
 • (hacked +10,00)

Vanaf 10 personen

71,50per persoon
 • Prison Break Paasloo

Tijdsduur

10:00 – 21:30 uur

Aantal personen

Van 4 tot 100 personen

Prijs

Vanaf 70,00 p.p.