Terug naar het overzicht
Aanvraag informatie of offerte
0521 – 712 420

Giethoorn tip: Ik hou van Holland of de Jongens tegen de Meisjes

Giethoorn Tip van Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill: 2 unieke spelshows – super leuk met vrienden, vrijgezellendag, familiedag, bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Giethoorn tip 1: Ik hou van Holland – onze variant op het programma van Linda de Mol

Ik hou van Holland is een oer gezellige Hollandse show. Je speelt het “Ik hou van Holland” spel maar dan net iets anders als op TV – want iedereen in je groep doet mee aan dit hilarische spel. Je kennis van de Nederlandse taal wordt getest, je moet liedjes raden en de smartlappen die voorbij komen dragen bij aan de gezelligheid.  Uiteraard kun je voorafgaand of aansluitend genieten van ons Build your own Burger menu of een BBQ/buffet.

Giethoorn tip 2: De jongens tegen de meisjes spelshow – onze variant op het succesvolle tv-format van Chantal Janzen en Tijl Beckand

De strijd tussen de jongens en de meisjes is natuurlijk een perfect startpunt voor een hilarische avond.

Door middel van kennisvragen en andere spel onderdelen in verschillende rondes, wordt de strijd tussen de jongens en de meisjes gestreden tot er een terechte winnaar van de dag benoemd kan worden. De verschillen tussen tussen de sexen zijn wel vaker een hilarisch discussie onderwerp, maar in deze spelshow is het een mooie basis om op hilarische wijze meer over elkaar te leren.

Informatie & prijzen

Aantal personen:

Minimaal 15 personen

Tijdsduur:

ca 2 uur

Prijs:

€ 17,50 per persoon

 

Interesse?

Neem contact met ons op