Restaurant in Giethoorn voor families en groepen

Gezellig en voordelig uit eten met een grote groep

Op zoek naar een restaurant waar u met uw gezelschap terecht kan in Giethoorn? Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill in Giethoorn Overijssel biedt diverse mogelijkheden voor gezelschappen en groepen. Van een familie buffet tot een gezellige barbecue op onze barbecuedrums, van Build your own Burger tot een snelle lunch kunt u bij ons terecht. Komt u gezellig met uw (klein)kinderen , ook dat is geen probleem. De kinderen kunnen zich naar hartenlust vermaken in de speeltuin, op de speelzolder met ballenbak, mega blocks en ander kindervermaak

Wilt u meer informatie, een persoonlijk & op maat gemaakt programma of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op.

RESERVEREN
Potato Dippers Hamburger Restaurant Giethoorn

BURGERS & LUNCH

Burgers & Grill biedt naast Build your own burger en menu kaart ook diverse mogelijkheden voor een koffietafel, brunch of lunch. Wilt u iets anders proberen? Een high tea, high burger of Burgers & Beer behoort ook tot de mogelijkheden

 

Meer informatie
Buffet bij Restaurant Eetcafe Giethoorn

BUFFETTEN

Wij bieden diverse buffetten voor alle soorten gezelschappen en prijsklassen. U heeft de keuze uit een hapjes buffet, koud- en warme buffetten, stampottenbuffet en een BBQ met buffet. Daarnaast is het mogelijk om de dag feestelijk af te sluiten met een dessertbuffet. Voor de kinderen hebben wij speciale kinderbuffetten, welke zijn aangepast op de smaak van de kids.

Meer informatie
Familie Restaurant Giethoorn Hamburgers En Grill

BARBECUE RESTAURANT

Als grill en BBQ restaurant kun je bij Eetcafé Giethoorn natuurlijk ook genieten van een BBQ met diverse soorten vlees van de grill, waarbij u zelf het vlees bereidt. Of kies voor de andere varianten met verschillende vissoorten en steaks. Geen zin om zelf te grillen, bij ons luxe barbecuepakket of vanaf 40 personen nemen onze koks voor u plaats achter de barbecue.
Bent u vegetarisch of heeft u andere (eet)wensen? Hier kunnen wij ook rekening mee houden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie
RESERVEREN