Parkgasten Vakantiepark Giethoorn

Bent u te gast op Vakantiepark Giethoorn of verblijft u in Groepsaccommodatie Kraaiennest? Dan kunt u eenvoudig online ontbijt, hapjes, BBQ, Gourmet, Friet & Snacks of Maaltijden bestellen bij Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill. U kunt zowel telefonisch als via Whatsapp. U geeft de datum en tijd aan en wij bezorgen uw bestelling in uw water chalet.

Broodjes & snacks kunt u online bestellen via de button hieronder of via 0521 712 420

Bestel via Whatsapp

Restaurant aan huis

Eetcafé Giethoorn biedt voor gasten van Vakantiepark Giethoorn restaurant aan huis aan. Via deze service kunt u eenvoudig online ontbijt, hapjes, BBQ, Gourmet, Friet & Snacks of Maaltijden bestellen. U vindt hiervoor een QR-code in het keukenkastje van uw woning. In een paar simpele stappen kunt u uw maaltijd bestellen. Bekijk hiernaast alvast ons aanbod.

restaurant aan huis

Animatieprogramma

Voor uw kinderen of kleinkinderen bieden ‘Restaurants Weerribben Wieden’ diverse activiteiten om hun vakantie nog leuker te maken! In de schoolvakanties bieden we een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Buiten de vakanties en in de weekenden werken we met het ‘Animatie A la carte’-concept. U kunt dan op een afgesproken tijd diverse activiteiten ondernemen. Klik op de knop hieronder om het programma te bekijken.

Bekijk het animatieprogramma

Reserveren activiteiten

Er is een hoop te beleven in de omgeving. Zin om een stukje te varen, fietsen, steppen, DAF rijden of zoek je de spanning op in het klimbos of één van onze escape rooms? Hieronder kun je een van deze activiteiten gemakkelijk online reserveren, of reserveer telefonisch via 0521 712420

Maak een reservering