Restaurant Giethoorn:  Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill

Op zoek naar een grill-bbq-hamburger restaurant in Giethoorn? Dan bent u bij Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill aan het goede adres. Kindvriendelijk – goedkoop en de leukste dagjes uit in Giethoorn.

In het centrum van het pittoreske Giethoorn ligt ons restaurant. Een sfeervol, kindvriendelijk restaurant-eetcafé met overdekt terras, waar het goed vertoeven is. De aangename sfeer, de ambiance en de uitstekende service staan garant voor een geslaagde (mid)dag of avond uit.

Na een boottocht of wandeling door het dorp, kunt u op ons terras even onthaasten en genieten van de rust. Voor de kleintjes is er een speeltuin met zandbak waar zij zich uitstekend zullen vermaken. In de weekenden, tijdens vakanties en op aanvraag is het mogelijk om te aqua bubbelen op het meer. Tijdens deze activiteit wordt u uitgedaagd om te ’’lopen over het water’’. Deze spectaculaire activiteit is zeker net zo leuk om naar te kijken als om zelf te doen.

Ons Restaurant  is ook uitermate geschikt voor familie- en personeelsfeesten tot ca. 100 personen en biedt met de vele activiteiten bij het eetcafé en in Giethoorn zelf alles voor geslaagde (mid)dag uit.

Build your own Burger – Menukaart
BEkijk het horecapakket
Kindvriendelijk Restaurant Giethoorn Eetcafe Giethoorn

Kindvriendelijk restaurant

Onbezorgd uit eten met kinderen? Geen probleem bij Eetcafé Giethoorn! Wij beschikken over een speeltuin met diverse speeltoestellen. Daarnaast kunnen de kinderen zich naar hartenlust vermaken op de speelzolder met een ballenbak, airhockey, tafelvoetbal en nog veel meer!

Natuurlijk heeft ook de keuken aan de kinderen gedacht.

Alles voor kinderen!