Restaurant Giethoorn: Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill

Uit eten in Giethoorn bij Grill & BBQ restaurant Burgers&Grill is een bijzondere ervaring. Naast het unieke Build-Your-Own-concept, waarbij je zelf je eigen Luxe hamburger of hotdog kan samenstellen, bieden we ook maaltijdsalades en diverse gerechten van de Grill aan. U kunt vanaf 12.00 uur al gebruik maken van het gehele aanbod bij het beste hamburger-grill-bbq restaurant van Giethoorn.

Even bijkomen van een hectische dag in Giethoorn of gewoon even lekker uit eten met familie of vrienden? Bij Burgers&Grill wordt eten een feestje voor de hele familie en krijg je een hamburger zoals het hoort. Vol van smaak, vers gemaakt met de beste producten en……, met liefde en aandacht bereid! Kies je eigen toppings, je eigen favorite bun en side dish. Ook bieden wij een aantal heerlijke grill gerechten , zoals steak, saté en ribeye van de grill en natuurlijk zal ook de gegrilde zalm niet ontbreken.

Heeft u speciale (eet)wensen of een allergie? Wanneer u dit van tevoren bij ons aangeeft, maakt onze chef graag iets voor u klaar!

Build your own Burger – Menukaart
BEkijk het horecapakket
Kindvriendelijk Restaurant Giethoorn Eetcafe Giethoorn

Kindvriendelijk restaurant

Onbezorgd uit eten met kinderen? Geen probleem bij Eetcafé Giethoorn! Wij beschikken over een omheinde speeltuin met diverse speeltoestellen. Daarnaast kunnen de kinderen zich naar hartenlust vermaken op de speelzolder met een ballenbak, airhockey, tafelvoetbal en nog veel meer!

Natuurlijk heeft ook de keuken aan de kinderen gedacht.

Alles voor kinderen!