Kinderfeestje Giethoorn – bij Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill

Kinderfeestje in Giethoorn organiseren? Boek één van de vele kinderfeestjes in Eetcafé Giethoorn – Burgers & Grill. Al vanaf € 12,95 pp

Eetcafe Giethoorn-Burgers & Grill (bij Steenwijk) is een echt kindvriendelijk familierestaurant met veel kinderfaciliteiten zoals Mini Bowling, binnen speeltuin en buiten speeltuin en meer.

Uitgaan met de kids is nog nooit zo leuk en ontspannen geweest. Natuurlijk kunnen dan de kinderfeestjes niet achter blijven. Bij het animatieteam van het kindvriendelijke Eetcafé Giethoorn-Burgers & Grill boek je vele kinderfeestjes.

Vakantie Giethoorn Overijssel

Pak de boef

Ga op boevenjacht in Giethoorn. Een leuk interactief spel waarbij je dwars door Giethoorn loopt , na afloop lekker spelen in de omheinde speeltuin of op de speelzolder. Het feestje wordt afgesloten met een Build your own snack on table.

  • Minimaal 4 kinderen

  • Tijdsduur 2-3 uur

€ 15,95 p.p

begeleiders betalen naar gebruik

Build your own party

Een gezellige middag met je vriendjes en vriendinnetjes, waarbij je zelf je eigen feestje samenstelt en de middag afsluit met een Build your own mini burger/hotdog en Build your own ice cream. Je wordt ontvangen met onbeperkt ranja en een lekkernij. Daarna kun je kiezen om te gaan mini bowlen, kanoën of een speurtocht over het park te gaan doen.

  • Minimaal 4 kinderen

  • Tijdsduur 2-3 uur

€ 15,95 p.p

begeleiders betalen naar gebruik

Schatzoekers

Als alle cadeautjes zijn uitgepakt, wandel je naar Museum de Oude Aarde. Ga op expeditie met een speurtocht, goudzoeken en Mexicaanse bol kraken. Uit te breiden met een chrystal bol (+4,00) of een jackpot bol (+7,00).

Terug bij Burgers&Grill sluit je af met een frietje chaos of Build-your-own-mini-burgers/hotdogs (+3,50).

  • Minimaal 4 kinderen

  • Tijdsduur 3-4 uur

€ 15,95 p.p

begeleiders betalen naar gebruik