Evenementen kalender Giethoorn

Eetcafé Giethoorn organiseert het hele jaar leuke evenementen. Bekijk onze agenda!

Eetcafé Giethoorn

Beleef het samen in Giethoorn. Het gezelligste Cafe in Giethoorn. Buitengewoon lekker eten, fantastisch uitzicht en de leukste uitjes voor een geslaagd dagje uit !

Heerlijk eten

Culinaire verwennerij in het gezellige Eetcafe in Giethoorn

Genieten op een vlot

Nog nooit vertoond , genietend op een vlot op het water in Giethoorn samen met uw vrienden. High Tea, Floating diner . Geweldig uitje !

Lopen op het water

De nieuwste rage: Lopen op het water in de Aquabubble

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Wil jij je verjaardag vieren met je vriendjes en vriendinnetjes in Giethoorn?
Wij verzorgen leuke middag met activiteiten en lekker pannenkoeken of frietjes eten.

Pannenkoekenpret
Kom gezellig je verjaardag feestje vieren in Giethoorn en begin of eindig met Pannenkoekenpret. Hierbij mag je zelf onder begeleiding van de kok pannenkoekenbakken en geheel zelf versieren. Je mag onbeperkt pannenkoeken eten en is er onbeperkt ranja, fristi of chocolademelk. Combineer Pannenkoekenpret met fluistervaren in Giethoorn of een bezoek aan het naast gelegen Museum de Oude Aarde

De prijs bedraagt € 7,50 per kind

Bubbelfeestje
Je wordt ontvangen met een lekker bubbeldrankje en een bijpassende lekkernij. Aansluitend mogen jullie gaan lopen op het water met de aquabubbels.
De middag wordt afgesloten met een pannenkoekenmaaltijd of een frietje met snack naar keuze en onbeperkt ranja/fristi/chocolademelk)

Het bubbelfeestje duurt ongeveer 2,5 uur en de prijs bedraagt € 9,95 p.p.
(begeleiders betalen naar gebruik)

Gouden feestje
Het gouden feestje begint in Eetcafé Giethoorn met onbeperkt ranja/fristi/chocolademelk. Daarna worden jullie verwacht in museum de Oude Aarde voor een speurtocht door het museum, goud zoeken en een bol kraken.
De middag wordt afgesloten met een pannenkoekenmaaltijd of een frietje met snack naar keuze en onbeperkt ranja/fristi/chocolademelk)

Het gouden feestje duurt ongeveer 3,5  uur en de prijs bedraagt € 14,95 p.p.
(begeleiders betalen € 3,00 en verder naar gebruik)
-met kristalgarantie (bol kraken) + € 3,00

Feestje De gouden bubbel
De gouden bubbel begint in Eetcafé Giethoorn met onbeperkt ranja/fristi/chocolademelk. Daarna worden jullie verwacht in museum de Oude Aarde voor een speurtocht door het museum, goud zoeken en een bol kraken. Bij terugkomst kunnen jullie genieten van een heerlijk ijsje en mag je daarna gaan lopen op het water.
De middag wordt afgesloten met een pannenkoekenmaaltijd of een frietje met snack naar keuze en onbeperkt ranja/fristi/chocolademelk

Feestje de gouden bubbel duurt ongeveer 4-5 uur en de prijs bedraagt € 19,95 p.p.
(begeleiders betalen € 3,00 en verder naar gebruik)

Speuren op het water
Speuren op het water begint met een pannenkoekenmaaltijd en onbeperkt ranja/fristi/chocolademelk in Eetcafé Giethoorn. Daarna stap je in de (rondvaart) boot en ga je een speurtocht door Giethoorn over het water doen. Bij terugkomst kun je nog even lekker spelen en wordt de middag afgesloten met een ijsje.

Speuren op het water  duurt ongeveer 2 uur en de prijs bedraagt € 13,95 p.p.
(begeleiders betalen € 5,00 en verder naar gebruik)
Minimaal 6 kinderen

 

Informatie aanvragen

(Vul de uitkomst van de som in, zo voorkomen wij dat er spam via dit formulier verstuurd wordt.)


 

 
 
previous next